loader

Gingivektomia është një procedurë kirurgjikale që përfshin heqjen e mishrave të dhëmbëve dhe indeve të sëmura. Mjekët mund ta rekomandojnë atë për të zvogëluar rrezikun e infeksionit të mëtejshëm, dhimbjes dhe gjakderdhjes. Një person mund të kryejë edhe gingivektominë për arsye kozmetike. Gingivektomia mund të trajtojë gingivitin, zmadhimin e mishrave të dhëmbëve dhe probleme të […]