loader

Opening Time

Monday – Friday                 8.00am – 7:00 pm
Saturday 9.00 – 8.00 pm
Sunday 10.00 – 9.00 pm
______Klinike-dentare-vlore-removebg-preview

Ami Dental

Call : +355
Mail : amidentaldurres@gmail.com
Address : Rruga Donika, Lgj 7, Durrës

Kirurgji Orale

Kirurgjia më e përhapur është heqja e dhëmballëve të pjekurisë, heqja e dhëmbëve të konsumuar-(retinuar) dhe gjithashtu heqja e dhëmbëve për të mundësuar drejtimin e dhëmbëve me aparate ortodontike dhe për vendosjen e protezave. Një nga ndërhyrjet më të rëndësishme është edhe heqja e rrënjëve të mbetura që mund të çojnë në infeksione të kockës dhe në kiste.

  • Kirurgjia pre-protezike.
  • Ekstraksionet e dhëmbëve dhe rrënjëve të mbetura.
  • Trajtimi i infeksioneve (abseseve).