loader
Ami Dental

Ami Dental
Rreth Nesh

Klinikë Dentare

img

Doktore te kualifikuar

Klinikë dhe mjekë të çertifikuar në nivel internacional, staf miqësor dhe mikëpritës që ju bën të ndiheni si në shtëpinë tuaj!

icon-2-1.png

Trajtim i kujdesshem, i besueshem dhe cilesor

Ofrojmë për ju çmime konkurruese për një kujdes cilësor e të përkushtuar në çdo moment.

img

Sherbim i shpejtë

Ne u sigurojmë të gjithë pacientëve tanë shërbim të integruar dhe trajtim dentar urgjent.

Rreth Nesh
Rreth Nesh

Ami Dental

Klinikë Dentare

Operacione me sukses 100%
Kliente te kenaqur 100%
Higjiena 100%

Armand Blacëri

CEO & Founder

Rekomandime

Çfarë thonë klientët
për ne

Testimonials

“Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old”

image-testimonial
Moric Horgon

“Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old”

image-testimonial
Moric Horgon

“There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humor, or randomized slightly believable”

image-testimonial
Julia Ann

“There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humor, or randomized slightly believable”

image-testimonial
Julia Ann

“It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. Distracted by the readable content of a page”

image-testimonial
Jack leo

“It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. Distracted by the readable content of a page”

image-testimonial
Jack leo
Historiku

Historiku i Ami Dental

2012 – 2013

Prshkrimi i periudhes

2013 – 2014

Pershkrimi i periudhes

2014 – 2015

Pershkrimi i periudhes

2015 – 2010

Pershkrimi i periudhes

Stafi

Stafi
Ami Dental

Our Doctors
Shërbimet

Pse Ami Dental ?

Why Choose

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum.

image

Family Consultation

It is a long established fact that a reader will be distracted.

image

Home Health Services

It is a long established fact that a reader will be distracted.

image

Best Appointment Services

It is a long established fact that a reader will be distracted.

image

Awesome Services

It is a long established fact that a reader will be distracted.