loader

Bakteret që njihen se shkaktojnë infeksione orale mund të jenë gjithashtu një faktor kontribues në pacientët që zhvillojnë abscese potencialisht kërcënuese për jetën në tru, ka treguar një studim i ri. Studimi, i botuar në Journal of Dentistry, hetoi absceset e trurit dhe lidhjen e tyre me bakteret që ndodhin në zgavrën me gojë. Ndërsa […]