loader
SERVICES

AMI DENTAL
KLINIKË DENTARE

SHËRBIMET Që OFROHEN

Shërbimet
1

Implantet Dentare

Proçedura për vendosjen e urës mbi implantet dentare është e njëjtë me atë të një kirurgjie të implantit normal. Lexo me shume...

2

Terapi / Protetike

Zirkon Zvicerian metoxit CAD/CAM. Është metoda më e re dhe bashkëkohore për dizenjimin e dhëmbëve për pacientët. Lexo me shume...

3

Kirurgji Orale

Në rastet kur pacienti nuk mund të mbajë proteza fikse në gojë dhe kërkon të bëjë protezë të lëvizshme, kirurgu duhet të vlerësojë nevojën e pacientit për të kryer kirurgjinë parapërgatitëse në mënyrë që proteza e lëvizshme të ketë stabilitetin maksimal në gojë. Lexo me shume...

4

Sedacion

Sedacioni koshient është një teknikë anestetike e përdorur për të shkaktuar një gjendje të relaksimit, amnezisë dhe kontrollit të dhimbjes gjatë një procedure diagnostike ose kirurgjike duke perdorur barna qetësuese intravenoze. Lexo me shume...

5

Stomatologjia Estetike

Në ditët e sotme estetika ka një rëndësi të veçantë, e duke qenë se fytyra dhe në veçanti goja e dhëmbët luajnë një rol të rëndësishëm, ka lindur nevoja e zhvillimit të stomatologjisë estetike .Lexo me shume...

5

Fluorizim

Fluori është një element, prania e të cilit në dhëmbë e forcon strukturën e tyre dhe i mbron ata nga kariesi (prishja e dhëmbit). Inkorporimi i fluorit në strukturën e dhëmbit.. .Lexo me shume...

6

Aparatet Dentare

Ortodoncia është një specialitet i veçantë në stomatologji dhe merret me drejtimin e dhëmbëve, rregullimin e problemeve të kafshimit dhe raportin e nofullave me njëra-tjetrën dhe sistemin dentofacial. Lexo me shume...

Kivicare

Welcome to the world’s first IVF Treatment

Kivicare IVF Fertility specializes in various types of medical services. These services are categorized as follows:

  • Time saving
  • Use donated eggs/serms
  • Control over timing
  • Chance of healthy baby
  • Decrease chance of miscarriage
  • Increase conception chance
Age factor
Fertility clinic
Lifestyle factor
Treatment
255
Testimonials

What Our
Patients Says

Testimonials

“Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old”

image-testimonial
Moric Horgon

“Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old”

image-testimonial
Moric Horgon

“There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humor, or randomized slightly believable”

image-testimonial
Julia Ann

“There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humor, or randomized slightly believable”

image-testimonial
Julia Ann

“It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. Distracted by the readable content of a page”

image-testimonial
Jack leo

“It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. Distracted by the readable content of a page”

image-testimonial
Jack leo