loader

Dentist
Rreth Nesh

Mirësevini në
AMI DENTAL

Misioni ynë është të ofrojmë kujdesin më të mirë dentar për të gjitha moshat duke u kujdesur për pacientët si të ishin pjestar të familjes sonë. Gjithashtu kemi si qëllim që çdo pacient të arrijë gjendjen ë tij më të shëndetshme duke krijuar buzëqeshje sa më të bukura aty ku shërbejmë. Përpiqemi gjithmonë të jemi lider në industrinë dentare, klinika moderne që përdorur metodat më të mira të shekullit XXI duke mbajtur një nivel të lartë të kënaqshmërisë tek pacientët tanë.

Femije
Femije

Edukimi per higjene te rregullt edhe trajtime apo heqje te dhembeve te qumshtit.

Smiles
Adoleshente

Edukimi ne vazhdim per mirembajtje te higjenes, trajtime te anomalive apo difekteve te dhembeve.

Visitors
Te rritur

Trajtime te te gjitha llojeve: terapeutike, protetike, kirurgjikale edhe reabilitime komplekse te aparatit te gojes

Rreth klinikes tone

Mirësevini në Ami Dental
Klinikë Dentare

Rreth Nesh

Çfare sherbimesh ofron Ami Dental?

7 Vite

Aktivitet dhe Eksperience

Armand Blacëri

CEO & Founder

Opening Time

Monday – Friday 6:00 – 7:00 pm
Saturday 9:00 – 8:00 pm
Sunday 10:00 – 9:00 pm
SERVICES

Ne ofrojmë
Shërbime Dentare

Klinika Ami Dental ofron me shume lehtesi per pacientin, me shume shpejtesi edhe me shume cilesi e garanci.

Shërbimet
doc-img
general-services

Kirurgji Orale

Klinika merret me sëmundje defekte dhe demtime që përfshijnë regjionin oral dhe maxillofacial.

periodontal

Estetike Dentare

Klinika jonë ofron nje shumellojshmeri te gjere sherbimesh dentare dhe procedura per te trajtuar te gjitha nevojat e pacienteve tane per shendetin e dhembeve.

endodontist

Implantologji

Klinika jone ofron sherbim profesional te implanteve dentare ne komoditetin e zyres sone moderne. Ne mund te kujdesemi per çdo kerkese si pjese e trajtimit tuaj ne implantologji.

Testimonial
Rekomandime

Çfarë kanë thënë
Pacientët Tanë

“Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old”

image-testimonial
Moric Horgon

“Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old”

image-testimonial
Moric Horgon

“There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humor, or randomized slightly believable”

image-testimonial
Julia Ann

“There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humor, or randomized slightly believable”

image-testimonial
Julia Ann

“It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. Distracted by the readable content of a page”

image-testimonial
Jack leo

“It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. Distracted by the readable content of a page”

image-testimonial
Jack leo
blog

Të rejat e fundit
Lajme dhe këshilla

Lajmet më të fundit