loader

Opening Time

Monday – Friday 6.00 – 7:00 pm
Saturday 9.00 – 8.00 pm
Sunday 10.00 – 9.00 pm
______Klinike-dentare-vlore-removebg-preview

AMI DENTAL

Tel : +355 69 307 8801
Mail : amidentaldurres@gmail.com
Adresa : Durres, Lgj 7

Aparatet Dentare

Kush nuk dëshiron një buzëqeshje të bukur? Paraqitja e dhëmbëve dhe buzëqeshja është thelbësore që të ndihemi mirë. Të gjithë jemi gati për pak ndihmë nga dentisti për të marrë atë buzëqeshje të përsosur. Një nga alternativat që na ofrohen sot janë aparatet Invisalign.

Anomalitë në Ortodonci.

Anomalitë në Ortodonci.

Anomali konsiderohen të gjitha devijimet nga norma. Ato mund të jenë skeletike ose dentare si psh: – Kafshimet e hapura – Kafshimet e thella – Klasat e dyta skeletike dhe dentare – Klasat e treta skeletike dhe dentare – Kafshimet e kryqëzuara – Grumbullimet dentare